Over ons

Podium, opgericht in 1985,  is gespecialiseerd in theatermake-up, dans- en yogakleding, dansschoenen en hieraan verwante artikelen zoals Yogamatten, balletcadeautjes etc.

Duurzaam inkopen is voor ons erg belangrijk hierbij letten we vooral op waar, hoe en door wie de producten gemaakt worden. Wij hebben duurzame merken in onze collectie, zij werken met gerecyclede materialen, bio katoen etc.

Voor meer informatie over de producten van Grimas kunt u ook terecht op www.grimas.nl , hier vindt u ook de uitgebreide veiligheidsinformatie (behandeld wordt o.a.: ecologie, bacteriologie, hygiëne, dermatologie, grondstoffen).

Voor de dans en yoga liefhebbers hebben wij een zeer ruime keus aan kleding en schoenen voor o.a. klassiek ballet, jazz, modern, tap, tango, streetdance/hiphop, ballroom, latin, salsa, dance workout, yoga en bikram yoga. Bij ons vindt u de volgende merken in de collectie: Bloch, Capezio, Deha, Mandala, Manduka, Intermezzo, Papillon, Werner Kern, Anna Kern en Nueva Epoca.

Per 1 oktober 2022 zijn wij (wegens pensionering) gestopt met onze fysieke winkel in Nijmegen. Via de webshop kunt u nog veel artikelen, met korting, bestellen maar op is op.