Over ons

Podium, opgericht in 1985,  is gespecialiseerd in theatermake-up, dans- en yogakleding, dansschoenen en hieraan verwante artikelen zoals Yogamatten, balletcadeautjes etc.

Duurzaam inkopen is voor ons erg belangrijk hierbij letten we vooral op waar, hoe en door wie de producten gemaakt worden. Wij hebben duurzame merken in onze collectie, zij werken met gerecyclede materialen, bio katoen etc.

Wij kunnen het totale assortiment van Grimas theatermake-up uit voorraad leveren. Voor meer informatie over de producten van Grimas kunt u ook terecht op www.grimas.nl , hier vindt u ook de uitgebreide veiligheidsinformatie (behandeld wordt o.a.: ecologie, bacteriologie, hygiëne, dermatologie, grondstoffen).

Voor de dans en yoga liefhebbers hebben wij een zeer ruime keus aan kleding en schoenen voor o.a. klassiek ballet, jazz, modern, tap, tango, streetdance/hiphop, ballroom, latin, salsa, dance workout, yoga en bikram yoga. Bij ons vindt u de volgende merken in de collectie: Bloch, Capezio, Deha, Mandala, Manduka, Intermezzo, Papillon, Werner Kern, Anna Kern en Nueva Epoca.

Via de webshop kunt u een groot gedeelte van onze artikelen bestellen. Wij vinden het belangrijk dat u de kleding maar vooral de schoenen in de winkel komt passen. Wij kunnen u dan advies geven. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om online te bestellen.

Een aantal theater, yoga en dans accessoires die u in onze winkel in Nijmegen vindt, kunt u ook via deze webshop bestellen.