Scar wax

€5,50 €3,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Scar Wax is een makkelijk kneedbare was voor grimeerdoeleinden, waarmee diverse verwondingen en vervormingen op de huid kunnen worden gemaakt. Het is op eenvoudige wijze aan te brengen en te verwijderen.

Neem de benodigde hoeveelheid Scar Wax uit de verpakking met een (Derma Wax) spatel. Maak de was vervolgens werkbaar door hem kort tussen de vingers te kneden. Indien gewenst kun je de Scar Wax op dit moment inkleuren met bijvoorbeeld een beetje Crème Make-up of Special Effects Powder - dit kneed je er eenvoudigweg doorheen.

Breng de Scar Wax aan op de huid en strijk de randen dicht zodat er geen vet of vocht onder kan komen. Strijk de Scar Wax glad en egaliseer de randjes met het topje van de vinger en eventueel een beetje Cleansing Cream.

Optioneel (voor het beste resultaat):
Dep het geheel met een droog en schoon make-up sponsje. Hierdoor wordt overtollige Cleansing Cream verwijderd en wordt het effect van een huidstructuur gecreëerd. Poeder het geheel met een make-up sponsje met Transparent Powder om te matteren en te fixeren, draai het sponsje om en dep met de schone kant door tot het overtollige poeder is weggewerkt.

Verwijderen
Schraap de Scar Wax van de huid met de spatel.
Masseer de huid in met Grimas Multi Remover Pure of Cleansing Cream.
Herhaal de bovenstaande 2 stappen zoveel keer als nodig
Verkocht per 3 stuks
0 sterren op basis van 0 beoordelingen